Mercedes-Benz

Verlengde Saloncondities op onze eVans.
100% elektrisch. 0% rente.1

Saloncondities eVans verlengd. Grijp nu nog uw kans.

Als ondernemer wilt u altijd vooruit. Bij Mercedes-Benz bieden we u daarom graag extra service. Daarom gaan - ondanks dat het Salon is afgelast - onze condities gewoon door. Er staan mooie Saloncondities voor u klaar op onze eVans. Dus bekijk vandaag nog wat de bijzondere condities zijn op de elektrische bedrijfswagen van uw voorkeur.

100% elektrisch. 0% rente.1

eVito Gesloten Bestelwagen.
Kiest u voor de 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen, dan heeft u keuze uit de volgende condities:
- 0% rente1 en 4 jaar gratis onderhoud
- Een gratis wallbox2 en € 2.000 ecopremie

eVito Tourer.
De eVito Tourer is nu extra voordelig. Bij aanschaf van de eVito Tourer heeft u keuze uit de volgende condities:
- 0% rente1 en 4 jaar gratis onderhoud
- Een gratis wallbox2 en € 1.500 ecopremie

EQV.
Profiteer van scherpe condities en stap vandaag nog in een EQV. U heeft keuze uit de volgende condities:
- 0% rente1 en 4 jaar gratis onderhoud
- Een gratis wallbox2 en € 2.000 ecopremie

eSprinter.
Geniet vandaag nog van de voordelen van elektrisch rijden. Kiest u voor de eSprinter, dan heeft u keuze uit de volgende condities:
- 0% rente1 en 4 jaar gratis onderhoud
- Een gratis wallbox2
- € 1.500 ecopremie

* Looptijd salondeals België: startdatum: 1 december 2020, einddatum: 28 februari 2021. Alle acties zijn geldig met een getekende bestelbon en customer sign off date tijdens de looptijd. Salondeals zijn geldig op nieuwe productie én stock aanwezig bij zowel MB Belux en de dealer. De saloncondities zijn niet geldig in combinatie met stockacties of reeds eerder uitgekeerde ondersteuning op deze voertuigen. Geldig op normal business, + fleet A/B/C uitgezonderd gratis automaat Vito en Sprinter. Salondeals zijn nooit geldig in combinatie met Fleet D / VUP / Diplo en Demo condities.

1 Geldig op voor akkoord ondertekende voertuig bestelbonnen vanaf 01 december 2020 tot en met 28 februari 2021. Geldig op eVans: eVito, eVito Tourer, eSprinter en EQV. Geldig voor financiële leasing en Renting PRO. 0% rente bij een looptijd van max. 60 maanden, met een voorschot van 15%. Deze actie is niet cumuleerbaar met Fleet-D, VUP / Diplo en Demo condities, EcoPremie eVans, Gratis wallbox en lopende stockacties. Enkel geldig in Belgie. Uitsluitend voor professionele klanten, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Mercedes-Benz Financial Services Belux NV, Tollaan 68, 1200 Brussel – btw BE 0405.816.821 – RPR Brussel.

2 Betreft de levering en installatie van een EVBox Elvi met 22kW laadvermogen, 6m vaste laadkabel en kabelhouder, alsook de herkeuring van de aanpassingen aan de elektrische installatie. De installatie betreft een standaard muurinstallatie, inclusief 15m bekabeling en een enkele vloer –of muurboring. De installatie is steeds exclusief graafwerkzaamheden. De klantwaarde bedraagt €1.770 excl. BTW. Eventuele extra kosten die de €1.770 zouden overschrijden, zijn steeds ten laste van de klant, zo ook het verplicht maandelijks abonnement van EVBox voor €4 excl. BTW voor de facturatiedienst mbt de vergoeding van thuislaadkosten.