Mercedes-Benz

Ons bedrijf.
Graag tot uw dienst.

Uw officieel Mercedes-Benz Concessiehouder.

Mercedes Hedin Automotive Brasschaat is officieel Mercedes-Benz Concessiehouder en Erkend Servicepunt. Daarenboven is Hedin Automotive Brasschaat sinds eind 2015 de uitverkoren AMG partner voor de provincie Antwerpen en zelfs een groot deel buiten de provincie grens. Mercedes Hedin Automotive Brasschaat is gelegen aan de Bredabaan 624 (tussen Brasschaat centrum en Maria-Ter-Heide centrum) en opgericht in 1948. De omzet van 2016 was 66 miljoen euro. 1800 nieuwe personenwagens reden in 2016 de showroom uit.

Onze 4 doelen.

Mercedes Hedin Automotive Brasschaat staat voor een familiebedrijf met 29 gepassioneerde medewerkers dat elke dag opnieuw 4 doelen nastreeft:

1. Aanwezigheid: Hiermee verzekeren we dat we klaar staan voor onze klanten en leveranciers wanneer zij dit van ons verwachten.

2. Service: De verwachtingen van onze klanten zijn vaak (terecht) zeer hoog.  De Mercedes-Benz slogan ‘the best or nothing’ schept immers hoge verwachtingen en daarom investeren wij bewust in kwaliteit, zowel op vlak van klantentevredenheid als in nieuwe moderne infrastructuur en up-to-date materiaal.

3. Personeel: In een omgeving waarin innovatie steeds verder gaat, voorzien we continu in opleidingen voor het personeel.  De kwaliteit van hun vakkennis en vaardigheden zijn zeer waardevol. Nog meer: om het kwaliteitsniveau te handhaven of hoger te brengen, mogen wij rekenen op een gepassioneerd en gemotiveerd team van medewerkers.

4. Communicatie: Open, respectvol en eerlijk communiceren alsook handelen ten opzichte van klanten, leveranciers en personeel zorgt ervoor dat we als bedrijf een respectabele reputatie hebben en moge behouden.

Wij helpen u graag.

Bij Mercedes Hedin Automotive Brasschaat kan u terecht voor het uitgebreide gamma personenwagens van Mercedes-Benz. Van de dynamische A-Klasse via smaakvolle en comfortabele berlines, coupés, cabrio’s, breaks, SUV's en terreinwagens tot echte limousines die stuk voor stuk klasse, uitstraling en rijgenot perfect met elkaar combineren.

Ons service aanbod.

Verder, is onze sales en aftersales dienstverlening erg veelzijdig, zowel op maat van particulieren als ondernemingen. Een kleine greep uit ons service aanbod:

  • De ruime openingsuren van onze werkplaats alsook verkoopafdeling is afgestemd op de noden van onze klanten;
  • Bij Mercedes Hedin Automotive Brasschaat kan u terecht voor uitsluitend officiële wisselstukken;
  • Als officiële concessiehouder van Mercedes bieden wij uiteraard de officiële Mercedes-Benz garantie;
  • Ons geschoold personeel vormt uw beste garantie op betrouwbare mobiliteit;
  • Wij bieden via Mercedes-Benz Finance een ruime waaier financieringsmogelijkheden;
  • De officiële onderhoudscontracten van Mercedes-Benz vormen uw beste garantie op een blijvende mobiliteit.